Det saknas något.

Något saknas i min blogg, och jag tror det är en bättre design och bilder.
Bättre design lär ju inte hända, men däremot kommer det bilder.

Vi har haft lite öppet hus i studion idag, och bjudit in företagare i området, tyvärr kom det inte så många som vi hade hoppats på. Men vi har haft trevligt ändå, med kaffe, kakor och bubbel. Dessutom fick vi superfina rosa blommor och trevligt besök från lite krogfolk som håller till i krokarna.

Vi kommer högst sannolikt att ha en till "invigning" för den stora massan, och då hoppas jag på en mer välbesökt tillställning, för visst dyker ni väl upp?

Ska ta lite bilder ska ni få se hur mysigt vi har haft det..


Puss o kram på er!

Jag väääntar..

Och väntar och väntar och väntar..
Jag önskar verkligen att jag kunde få svar angående utbildningen nu på en gång, och gärna ett positivt sådant.
Förstår ni hur mycket jag vill ha den här utbildningen? Jag vill så mycket så det gör ont, ända in i själen. Det är min tur nu liksom. Jag skrev nog tidigare att jag kommit in, men jag ljög, det som hade hänt då var att jag fått mitt avslag från Stockholms stad ändrat till ett godkännande. Så nu väntar jag på skolans beslut, och så jag väntar och väntar och väntar..
Dessutom fick jag papper på att de ändrat sitt beslut, men.. Det var i kryssat att det var för en utbildning som började på höstterminen, vilket inte direkt överensstämmer med att utbildningen ska börja den 11e januari. Så jag får lov att ringa och fråga om det också, hej hå hej hå!

men åh..

Varför ens försöka?

Nä, ingen sur och bitter-period här inte, bara lätt uppgiven för stunden. Men precis som allt annat går det väl över.

Däremot hade det vart väldigt trevligt och mysigt om det hade gått vägen.

Förlåt för att jag inte förstår..

Jag förstår inte hur 3 kan debitera för tjänster på ett stängt abonnemang, i över ett års tid, och dessutom tycka att det är rimligt.

Alltså, abonemannget är stängt, det har vart stängt i över ett år, men ändå betalar vi för en tjänst som inte används. När vi kontaktade 3 idag svarade dom att "Det går ju inte att ta bort tjänster på ett abonnemang som är stängt.. Det är ju omöjligt, Ni skulle ha sagt till när ni sa upp abonnemanget". Men.. Hur kan man debitera för tjänsterna på det stängda abomennamget då? Om det inte finns liksom..
Dessutom kan jag tycka att det är deras skyldighet att tala om vad som gäller angående externa tjänster till abonnemanget när man säger upp det.

Jag förstår inte hur ett sådant stort bolag kan få göra så här, borde det inte vara olagligt? Det är ju för fan lurendrejeri..

Jävla skithuvvun.

Hoho

Jag har haft finbesök av Sara inatt.
Men jag kommer aldrig mer att sova i samma säng som henne.
Det första hon sa när hon vaknade idag var "*gäääsp* vad trött jag är.." .
Och jag förstår henne.. Jag har aldrig sovit bredvid någon som rört sig så mycket och pratat så mycket i sömnen, jag vaknade av att hon låg o sparkade på mig så som hur små barn sparkar när dom är arga. Jätteintensivt. Och högst intressant.. Jag undrar vad hon drömde?
När hon pratade lät hon jättearg, jag har ingen aning om vad hon sa, för jag var ganska trött och groggy själv men jag skulle gärna vilja veta vad som pågick i hennes drömmar.

Katthemmet.

Yes, aningen senare har jag faktiskt fixat ihop tavlorna som ska hjälpa "mitt" katthem att få in lite pengar, lagomt till jul ^^, så i år har är det inget problem att hitta bra julklapp!

Jag lägger upp lite bilder på tavlorna här och om någon är intresserad av att köpa någon så är det bara att hojta till så får ni veta pris och storlek.

Enjoy!Här ovan skådas Porky Pete och Annas verk.Detta är BigFatJoe och Emils kissekatter.Och slutligen kommer Andys bevingade katt.

Vem är det som tycker så bra om mig?

Hej världen!

Det går bra nu. Underbart, läskigt och helt otroligt bra..
Vem är det som ser till att alla dessa bra saker händer mig?
Om inte skolan nekar mig så kommer jag börja utbilda mig till djurvårdare den 11e januari, och idag fick jag ett litet telefonsamtal från ett hunddagis här, på Kungsholmen och frågade om jag kunde komma och visa upp mig, umgås lite med hundarna så dom får se vem jag är. Jag har inte ens sökt till just det hunddagiset, däremot hade jag sökt på att annat som tydligen hade skickat min ansökan vidare. Så den måste ju ha vart bra.
Dessutom var den handskriven, och vem lämnar handskriva ansökningar nuförtiden? Jag gör!

Tydligen kan det löna sig också.. Nu håller jag bara tummar, tår och allt annat som går för att det ska gå toppenbra för mig när jag är där och att dom tycker om mig.

Heja heja!

Tack tjejen!

Jag vill tacka den "fina" flickan som satt sig och kissade i tunnelbanegången när det passerade fullt med folk, för det otroligt bra bloggmaterialet.

Nöden har ingen lag, sägs det ju.. Men för faaan, vad du är äcklig! Jag gillar verkligen att tjejen ifråga tittade åt vänster flera ggr, drog ner byxorna, gnuggade röven mot väggen, kollade till vänster och upptäcker att det kommer folk, drar upp byxorna halvvägs, säger åt dem som kommer från vänster att vänta lite. Sen börjar hon om igen, ner med brallorna, kissar lite, tittar till vänster, folket väntar inte, upp med brallorna igen, och jag antar att hon fortfarande kissade lite då, hon ville nog bara inte visa mumindalen för dem. Så passerar vi henne.. Då drar hon ner brallorna igen och kissar mer... Och när vi passerat kommer folket från vänster (hennes vänner?) jämsides med henne och hon skriker "MEN NI SKULLE JU VÄÄÄÄNTAAA!!" men sitter fortfarande och kissar o gnuggar röven mot väggen..

Detta var en "fin" flicka, fina kläder och en väska som såg dyr ut.. Och hon vara bara full och äcklig, och fylld av urin.
Det är skönt att då och då påminnas om varför jag slutat dricka mig så full. Jag ska aldrig sätta mig och visa fiffi och sprida mitt ruin i en tunnelbanegång. Det finns toaletter, mycket fräschare och mycket mer classy.

Jag hade inte blivit så här upprörd om hon nu inte gnidit sin nakna rumpa mot väggen, för det gjorde det hela så mycket äckligare. Huvva!

Tack för att jag fick min framtid!

Miiiiiiiiiiiiiiiiiihiihiiiihiiiiiiiiiiiiiiii!! Jag är så sjuuuuuukt jävla glad. Jag är så glad så jag inte vet vart jag ska göra av mig själv..

Utöver alla brorsbarn, kompisbarn, egna djur osv osv så är det här tamejfan det bästa som någonsin hänt mig.

Jag idag klartecken på att Stockholm godkänner min kurskostnad. Det betyder alltså att om skolan väljer att anta mig till utbildningen så får jag bli djurvårdare. Jag får utbilda mig till det jag drömmer om..

När jag skulle ringa min mamma och berätta detta så fick jag knappt fram ett enda ord, jag skrattade, pep och grät en massa. Jag är så otroligt tacksam och glad för den här chansen.

Så.. med hjälp från otroligt tålmodiga vänner har jag lyckats kämpa mig till den här utbildningen, och tack.. Tack för att jag fick min framtid till slut.


Iiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh!!!! Ikväll firar jag med god mat och skumpa.

Puss på er


Att vara ensam..

Guud, så ensam jag är!

Peter är hos sig och jag är hos mig. Och sällan har jag känt mig så här ensam.. Jag har ingen tv, ingen vill prata med mig på msn och ingen är här och kan klia mig på ryggen, det kliar trots allt något djävulskt. Helt sjukt vad det kliar.. Jag hade inte ens tänkt skriva om det men det kliar så mycket att jag måste dela med mig.

Anledningen till att jag inte skrivit så mycket är för att bajsblogg.se har haft driftstörningar och jag har haft sömnrubbningar.

En till bebis har kommit till världen, Hannas (och Rogers) lilla blut-unge Sigge har kommit till världen. Han var ju trots allt 54 centimeter lång och vägde 4580 gram vid födseln.. Hannah, du måste ha kämpat på bra! Grattis till guldklimpen!!

En bebis ute!

Isaac har kommit till världen!

Jättegrattis till Mamma Karin och Pappa Jonas, och ett stort jävla grattis till Faster Caisa.

Inatt kl 00.26 kom han ut ur magen, tyvärr missade han kanelbullens dag men den kommer fler gånger. Men om han nu hade blivit född innan dygnsbytet där, då hade de väl nästan vart tvungen att döpa honom till Kanel eller Bullen?

Äsch då.. Han är i alla fall supersöt och väldigt välkommen ut!

Kom nu bebis!!

Jag väntar på en bebis. Eller egentligen två, den som egentligen ska komma i november vill ut nu, och den som skulle kommit den 28 september verkar vilja stanna där inne ett tag till.
Karin, hoppas allting går galant där på förlossningen och att du får massa roligheter som tar bort smärtan så mycket som möjligt.
Och Hannah.. Jag väntar tålmodigt på SiggiSiri! Jag förstår att väntan är seg, men snart är den över!

Och har egentligen bara en sak att säga; Kom nu bebis! Kom nuu!

Jag är tillsammans med en 14årig hermafrodit.

Och till alla er som undrar hur en sådan ser ut, så tänker jag publicera en bild.

 

Akta er för denne filur.. Han skriker som en tjej, pratar som en macho-man och beter sig som en fjortonåring. Och alla vet vi att det är en läskig kombination.


Efter nedgång kommer...?

Alltså, fy fan vad knäckt jag blir.

Jag kom inte in på utbildningen, jag har inget jobb i land så jag kan fortfarande inte hjälpa någon katt och jag har absolut ingen stabil ekonomi. Det är tungt, jag är skitledsen och jag har gråtit otroliga mängde, precis som en riktig skogshuggare.

Men.. Jag vill inte ge upp. Så idag har jag mailat skolan och fått uppgifter på vem som har hand om mitt ärende och dessutom mailat denna person. Jag tänker fanimej kämpa, det är faktiskt min egen framtid jag slåss för. Och jag ska ha den. En viss söt liten Ida har vart till stor hjälp, och jag tackar dig otroligt mycket.


Det här ska lösa sig det också, med hjälp av alla mina underbara nära o kära, och en jävla massa "jag-vill-inte-ge-upp".


Jag vill passa på att än en gång pusha för att jag söker arbete.. I Stockholm. Jag vill ha ett arbete, deltid som heltid. Utan att vara alltför självsäker så vill jag påstå att jag är väldigt lättlärd och framåt. Jag kan, vill och tycker om att jobba. Någon som har några tips? Ös på bara, även om det är en long shot så är det av intresse.


RSS 2.0