Länkdagen.

Kommentarer uppmuntras!

Länk 1.
http://www.boplats.se/HSS/Object/object_details.aspx?objectguid=d8f4b7ce-4171-4820-9ab6-454f1a53d282

Ja, jag förstår inte alls, fast jag förstår. Vad säger ni?

Länk 2.
http://www.youtube.com/watch?v=1gIXPHSB8H8&feature=related

Ahh.. Som en stor fet orgasm rakt i örat. Jag njuter varje sekund. Kan även rekomendera deras andra låtar, och för er Umbrella-hatare, lyssna på deras verision. LOVLEY!!

Länk 3.
http://inkzine.se/artbyfafnir/

En blogg för den tatueringsintresserade, finns även fler bloggar på samma sida.


I övrigt har jag jobbat, sett en riktigt kändis och en fejkad kändis. Den fejkade var med i Villa medusa för många många år sedan.. Den riktiga.. Han är skådespelare och ser riktigt elak och arg ut mest hela tiden. Även i sina rollar. Tror jag, dessutom kan han sjunga bra, det har jag fått höra minsann.Toarulleee..

Woho! Vilken dag, full rulle från start.
Jag är så imponerad av mig själv, jag gick och la mig halv 4 och klev upp klockan 9. Utan att ens vara på dåligt morgonhumör. Och sen dess har det bara rullat på med ett stycke bulgar (=trevlig människa från Bulgarien av hankön) med tillhörande bil och vi har vart överallt, startade med en roadtrip för att hitta Sthlms bästa sushibar, och jag lovar att bara det var ett äventyr. Lita ALDRIG på en gps, det är djävulens påfund.

Efter maten så åkte vi till studion och kollade in en sväng och plastede om min nytatuerade arm för att sedan åka vidare till SEB (banken ni vet, och det enda jag kunde tänka var att.. Fyyyy vilket tråkigt jobb dom har), sedan Jula, Media Markt, Rusta, Skopunkten.. Och det hela rundades av med ett skrovmål på Max.
Jag tror dagens största och mest intressanta köp var 4 st toarullar för 100:- på rusta.  Så mycket pengar slösade jag. För det är sån jag är.

Fy fan vad härligt det var att ha någon att umgås med! This makes me happy, happy, happy!

Vilken natt!

Jag blir helt utmatttad, inatt har jag räddat mänskligheten två gånger!

Den första gången är lite suddig så där, men jag vet att jag i sista sekund lyckades döda varelserna innan dom tog över och dödade alla människor. Jag slog mot huvudet allt vad jag orkade, jag höll tydligen på att stryka med själv, men vad gör man inte för att rädda sina medmänniskor?

När jag skulle rädda oss för andra gången var jag jättenervös, för jag vet ju hur nära det var att vi dog första gången, så jag låste in mig på toaletten dit varelserna helt logiskt inte kunde ta sig in. Det förstår ju alla, att om någon kan döda hela mänskligheten i en fingerknäppning så kan man i alla fall låsa in sig på toaletten för att vara säker.. Men min pappa som även var med och bekämpade hotet pratade mig tillrätta och sa till mig att jag var tvungen att komma ut, då jag var den enda som kunde rädda hela mänskligheten.
Inte alls ett tecken på att jag lider av storhetsvansinne eller så.. 

Jag minns inte så mycket mer än så, men antagligen klarade vi oss med livet i behåll eftersom jag sitter här och skriver.

Om någon önskar höra mer om mina drömmar är det bara att säga till, jag drömmer nästan jämt, och majoriteten av drömmar är skitkonstiga och väldigt underhållande.

Bäver!


Taiger!

Mia är i full gång med att göra printet till mitt efterlängtade porträtt på kissekatten min.

Taiger var en fin katt med många egenheter och temperament, och tyvärr fick jag alldeles för få år med han. Så, nu nästan 5 år efter att jag tatuerat in sista rivmärket så ska vi bygga vidare på det, och det känns bra. Det känns verkligen skitbra, och jag känner mig aningen sentimental. Gosh, vad jag älskade den katten! Det gör jag i och för sig fortfarande..

Med en skitgrym tatuerare och en superfin katt kan man inte få annat än en fin tatuering.
(Jag kommer uppdatera med bild efter att vi är färdiga, och efter det kommer ännu en bild när Peter gjort ramen.)

Puss och hej!

Diverse

Höpp!
Det blev pulkaåkning i Dalarna, har blåmärken i svanken efter det och träningsvärk i armarna. Men ack så roligt det var! Men varför finns det inte pulkor för oss som inte innehar barnlängd? Jag fick inte plats i pulkan, vilket resulterade i att det sprutade snö i ansiktet på mig, varje åk..

Kom tillbaka till den kungliga huvudstaden igår, med mycket möda.. Det är skitjobbigt att släpa en rullväska i snömodd, särskilt när den är lastad med 15 kilo övervikt. Lägg till en överfylld urinblåsa. Jiha! Livet är för ünderbart!

Sitter just nu i studion och dreglar över Orlandini's arbete, shit vad grym han är! Hans sketchbook är helt otrolig.. Min lilla man har faktiskt tagit sig tid att bli tatuerad av han, så jag får fortsätta dregla över hans verk, även om det inte sitter på min kropp. Dessbättre så hittade jag lite pengar så jag har råd att göra mitt porträtt hos Mia, som är inplanerat att ske på fredag, men än ska vi inte hurra, först när det sitter på min kropp ska vi dansa av glädje.

Nähäpp! Man kanske ska ta och mata världens bästa sambo med lite sushi..

Ny dag.

Dags för nya friska tag..

Jag är jättetrött och omotiverad, och funderar, varför jag är så låg när jag har det så bra?

Nu i veckan kommer Mia Culpa och jobbar i Peters studio, och jag viiiiill så gärna göra ett porträtt av min katt hos henne, men jag har 13:- på mitt konto. Och antagligen kommer det inte in så jävla mycket där på ett tag heller, så det är väl bara att hoppa det. Iofs tyckte min man att jag skulle låna pengar av honom till det men det känns så onödigt att låna pengar till en tatuering, det är ju knappast livsnödvändigt. Även om jag utvecklat ett visst beroende.. Dessutom har dom Orlandini från Italien på besök (http://www.myspace.com/orlandinigianni), riktigt grym tatuerare även han, och det skulle inte sitta helt fel att ha något från han på min kropp, men icke.. Är man fattig tattare så får man leva därefter.

Under tiden jag skrev det där kom jag fram till att jag är så låg för jag är understimulerad, och jag har bara ätit skräpmat flera dagar i rad. Nu ska jag klä på mig massa kläder och ta en lång promenad med min stora lurviga hund Elvis.. Det brukar pigga upp mig. Det är tur jag kan åka till föräldrarna och njuta av både djur och natur emellanåt.

Btw, Linda Festival, läser du min blogg?

"Hej, du är värd.. INGENTING!!"

Ja, det är en sån dag idag. Jag är bara besviken och arg på folk jag känner. Vissa särskilda utvalda..

Och jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig, är väldigt less på hur man beter sig och jag känner mig.. utstött? Jag har faktiskt tänk till, tänkt om.. och ändå tycker jag att min känsla är väldigt befogad.
Uppriktigt sagt så är jag ledsen och besviken. Och jag hoppas berörda personer förstår varför.

Som rubriken säger, känner jag.


Halvduktig, sådär..

Idag har jag lyckats med lite av det inplanerade.

  • Färdigställa barnens rum, komplett med lampor, bäddade sängar och rent golv.
  • Vårat sovrum, det är fint, men lite saker kvar att göra, men jag har höjt mysfaktorn brutalt.
  • Vart ute och gått i 40 min.
  • Inhandlat sista saken till Mindie's dop, dop-kit is the shit!
  • Köpt henne till håret.

Hade tänkt hinna handla bra-att-ha-saker till hemmet också men hade inte pengar så det räckte, men det bygger sig. Sitter i studion och drar mig för att gå hem och förtsätta, dessutom ska väskan packas, det väntas en liten vistelse i Dalarna, innehållande dop, ridning, stallarbete, pulkarace och myspys med vänner. Hoppas jag i alla fall.

Höpp, nu ska jag gå ut o kolla vad dom håller på med där ute, sen ska jag försöka dra mig hemåt, Le Sambo blir nog kvar här i okänt antal timmar till. Lucky him for loving his job.


Kärlek.

Jag hade tänkt att dikta lite idag, men jag ångrade mig.. Är inte riktigt på sådant humör.

Det är alldeles vitt ute, det är snorhalt och jävligt kallt och jag bara älskar att vara ute och gå i detta väder. Det är helt underbart att komma hem efter en promenad i kylan, och kolla in sitt nya röda ansikte i kylan. Det ser så friskt och fräscht ut! Jag tror jag vill flytta till ett land med pemanent vinter, jag tror jag skulle må bättre då.

Det var längesedan jag (vi, alla i Sverige, förutom dom i norr kanske) fick uppleva en sån här vit och kall vinter, och jag jag är sååå såååå lycklig varje dag jag vaknar och det fortfarande är vitt och kallt ute. Jag röstar för fler iskalla och gnistrande vita vintrar i Sverige.

Jag har min stora kärlek i vintern och kylan, medans andra har den i människoform, vilket håller längst tror ni? ;)


Jag vill förklara en sak..

..och det är mitt köttäteri.

Jag anser inte att det är fel att äta kött, men det är fel att göra en industri av det hela och det är inte försvarbart att vilja delta i denna industri.
Vi säger att vi äter kött (=djur), men jag skulle inte vilja påstå att dessa djur har fått vara just det, djur. De har vart något som fått växa upp i en hemsk betongbunker under hemska förhålladen, eftersom det blir billigare för "bönderna". Om vi drar oss till minnes så kommer vi nog ihåg bilderna på grisarna som publicerades strax före jul, hur kan man då med gott samvete sitta och trycka i sig sin macka med julskinka? Jag kunde inte det. Och jag älskar julskinka..

Jag uppskattar verkligen att djurens levnadsförhållanden blir kända för allmänheten, det är ju trots allt först när vi vet hur det ligger till som vi kan agera. Och jag vill kalla dom som lyfter fram detta till ytan för hjältar.

Och mitt köttätande då?
Jag äter vegitariskt såvida jag inte kan få tag på viltkött eller kött från ett lokalt slakteri, som kan redogöra vartifrån djuret kommer (så man kan spana in stället och deras djurhållning). Jag förstår att det låter galet i vissas öron, men det är mitt sätt att INTE bidra till köttindustrin. Som en vän till mig sa "Jag äter bara djur jag känner och vilda djur".

Sen så kan man ju faktiskt ta sig en funderare på hur bra det är för landets mjölkkor, jag tror egentligen inte dom har det så mycket bättre än köttdjuren.

Till sist vill jag uppmana vegetarianer att läsa innehållsförteckningen på osten ni köper, och veganerna, och vegetarianerna kan ju läsa på vad tatueringsfärgen heter nästa gång det är dags att tatuera sig.

Citerar Thåström.

Fan Fan Fan..

Uppdatering ang. flyttandet.

Ja, här ligger jag i sängen igen.. och bloggar istället för att packa.

Min man däremot är jätteduktig. Själv har jag slut på energi efter att ha vart ute o köpte sopsäcka, joe ghurt och sushi.. Och just, måltiden, 2 ac 3 barn åt snällt och duktigt medans den 3e satt o skrek att maten var äcklig och att han ALDRIG tänkte smaka. Men tji fick han, han åt upp den lilla lilla lilla biten omelett vi bad han smaka på, men det tog både tid och energi. Barn kan vara så otrooooligt envisa, tur att jag aldrig har vart ett barn.

Nu ska jag dyka in i min garderob och börja packa den.. snart, om max 10 minuter.

Caiser Snauzer


Flytteri flyttera..

Istället för att packa kartongerna som ska vara redo för förflyttning på Lördag ligger jag här och skriver. Det är skittråkigt att flyttpacka!!

Har faktiskt fått ihop en hel kartong hittills, men det är många kvar, det är ju trots allt en trea som ska flyttas.
Det är ju helt otroligt vad mycket skit man samlar på sig, jag tror jag är drottningen av värdelöst skärp. På riktigt. Packade ner en öppnad förpackning med näsdukar, WHY!?
Men jag tog mitt förnuft till fånga och slängde den, istället packade jag ner ett gammalt bh-band till en bh jag hade runt -07 skulle jag tro. Den finns ej i min ägo längre i alla fall. Men jag väljer att skylla på genetiken. Min käre far, tomten, är en riktig skrotnisse. Hemma hos mina föräldrar finns ALLT, tex gamla handfat, ett fabrikslager med skruvar, sängramar, biltidningar från 70-talet, bilar, husvagnar, en och annan fåtölj, speglar, virke, säkert flera flaggstänger, skyddplast, täckpapp, minst en kamin, ett oräkneligt antal cyklar och så vidare.. Mest för att det kan vara bra att ha. Någon som kan ge mig exempel på när man behöver spontananvända ett gammalt handfat? Eller kanske en möglig husvagn? Och vem behöver inte flaggstänger liggandes till sämra dagar..

Som ni förstår är det inte mitt fel att jag samlar på oanvändbart crap som egentligen bara borde kastas. Det är pappas fel.

Snart ska jag ge mig iväg för att köpa sopsäckar så vi kan packa ner kläderna och rensa ur och slänga det vi inte behöver. Jag tror inte vi kommer lyckas, vi kommer fortsätta bo i en loppmarknadsbostad. För att vara realistisk alltså..


Oink Oink baby!

Jag är på världens bästa humör, mest hela dagarna nu för tiden. Jag är bara så jävla glad, och det finns ingen anledning till det. Såklart har jag kvar mina nojjor och demoner men jag är GLAD så det är lättare att mota bort dom.

Mina stackars arbetskamrater får stå ut med att bli terroriserade av mig, men jag tror inte dom blir allt för skadade av det hela..

 

Life is goooooood! På riktigt! Jag hjärta livet.

Oink oink!


RSS 2.0