uppföljning på de 100 frågorna.

Nu när jag har börjat stycka upp dom så kan ni bara se det som dagens 10 frågor istället för 100 frågor.


1. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Öööh.. öhm.. Jag försöker komma på något som är gemensamt för de som jag träffat under åren och det enda jag kan komma på är tatueringar, men det känns så jävla löjligt att skriva det.. Jag väljer mod istället.

2. Är jag kär just nu?
Det är jag.

3. Jag vill gifta mig...
nångång i framtiden när det känns bra.

4. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Starta ett band på låtsas, bo på en stor gård och.. skaffa en sphynxkatt.

5. Min käraste ägodel:
Min sminkväska känner jag att det skulle vara jobbigt att vara utan, o det säger jag inte för att jag är ytlig, utan för att jag är ful.

6. Något jag vill ha i present:
Kompisar till Kiss & Bajsdroppen.

7. Detta har jag på mig just nu:
Svarta prassel nikebyxor, trosor som Lina har köpt till mig på Lindex och ett fult grått linne från H&M, inget mer.

8. Favoritkläder:
Svårt, jag har iaf en ny favorit munkis, från Toxico, köpte den på mässan i malmö. Riktig myströja!

19. Favoritdjur:
Måste jag välja ett? Då säger jag UrkUrk.. Han är mitt favoritdjur.

10. Följande musikstilar tilltalar mig mest
Jag är som ett härligt blandband.. Fast jag gillar mest musik som framställer mig som hård och tuff.

Så.. Då var dagens frågor avklarade. Om några timmar ska jag bege mig ut till sjöss i en vecka, och jag MÅSTE komma ihåg att köpa sjösjukepiller, annars går det illa..

Puss på er alla


100 frågor, en del mindre intressanta än andra.

Okeeej.. Väldigt onödig info om mig själv. Blev utmanad av Mia redan i april att göra den, men bättre sent än aldrig va?

Tyvärr blir det bara massa tråkig text. För jag har fortfarande inte lärt mig hur man lägger in bilder, ge mig en kurs eller något. Nu kör vi!

1. Tre namn jag lyssnar till:
Caisa, Camilla och älskling.. Väldigt logiskt för den som inte vet.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag har så mycket empati, även om det är en börda ibland, när jag blir helt förstörd över att ha råkat se en reklamfilm för utrotningshotade djur tex..

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Jag kan inte slutföra något, jag saknar självdiciplin..

4. Detta är jag rädd för:
Äcklig mjuk, vit hud.. Jag gillar människor med hård elefanthud bättre.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Kärlek, mat och... hudlotion.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Jag kan inte sjunga, rita och jag är fan hopplöst dålig på att laga mat.

7. Detta tycker jag om att göra:
Hmm.. Skratta, flamsa, äta god mat, prata, mysa, rida (på häst) och så vidare i all evighet.

8. Detta vill jag göra just nu:
Skaffa mina efterlängtade silikonbröst, börja rida på heltid, flytta till hus som ligger lite avsides.

9. Bästa känslan:
Total glädje, så där så det bara spritter i hela kroppen.

10. Värsta känslan:
När man förlorar fästet om sin egen verklighet.


Jag är ledsen, hade verkligen tänkt skriva alla 100frågor, men jag orkar inte. Datorn jävlas med mig och jag måste sitta och kopiera varenda fråga, jag tar några i taget. Här var era första 10, håll till godo!

Tills de andra kommer utmanar jag mina kära läsare (speciellt Sara) att svara på de 100 frågorna, alla frågor kan ni hitta på Mia´s blogg så länge. Och det är fel att lata sig som jag gör, så svara på alla på en gång.


Weeei!

Jag har mottagit goda nyheter = glad räka!

Pratade med en kompis som var allmänt arg på Svenska folket och dess snobbighet. Och vi är nog ganska snobbiga och insöade, ni vet, Jantelagen? Tro inte att du är något, och framförallt, låt ingen annan tro att den är något.

Jag är något, jag är helt jävla unik. Jag är Caisa, en tjej på 22 år som ursprungligen kommer från Dalarna men som flyttat fram och tillbaka mellan Gbg och Dalarna ett par gånger för att sedan hamna i Stockholm.
Där bor jag med min pojkvän, som jobbar som tatuerare.
Jag har ett par intressen som jag faktiskt utövar, och många jag inte utövar, jag är en djurmänniska och jag har framförallt fastnat för hästar, hundar och katter, men jag älskar även tatueringar och därför håller jag på att få min kropp utsmyckad med denna intressanta konstform. Och så älskar jag att skriva, det är så fruktansvärt befriande och det funkar oavsett vilket humör jag än är på.

Vad jag vill jobba med på heltid har jag inte listat ut än men tills jag hittar något jag fastnar för så jobbar jag på Östersjöns vilda vågor. Jag har provat på en ganska blandad kompott av yrken bla kassörska, betongarbetare, Mcd-arbetare, hotellstäderska och sån där fotonisse, framkallat kort och krängt kameror ni vet.. Men jag har även jobbat helt frivilligt och oavlönad på en ridskola i ett par år.

Min personlighet.. Ja, jag är ganska bitsk, något spydig, lite osäker.. Jag älskar att skratta och att flamsa mig med någon som har samma sorts humor som jag. Jag är väldigt mån och omhändertagande av folk i min närhet, jag tycker om att ställa upp för folk. Jag älskar trevliga människor som är trevliga helt i onödan så därför försöker jag vara det också. Mitt språkbruk är inte alltid det bästa, men å andra sidan hänger det ihop med min barnsliga personlighet och jag vill inte göra mig av med den. Vissa skulle nog nämna mitt humör också, jag har humör som räcker till 5 personer men det visar sig ganska sällan. Tror jag.
Jag skulle nog beskriva mig som en tjej som har båda fötterna på jorden, lagomt med skinn på näsan och som är väldigt trevlig.

Och som jag sa, min sambo jobbar som tatuerare, vilket leder till att jag brukar åka med han lite här och var i Sverige på mässor, som förövrigt är en väldigt trevlig umgängesform.

Ibland har jag ordförråd som en 5åring, ibland en 14åring och ibland som en 60åring.

 

Hittar du någon annan som stämmer EXAKT in på denna beskrivning så får du påstå att jag inte är något, att jag bara är en i mängden, ingen som är värd att nämnas med tills dess.. Tänker jag njuta av att vara en fri, unik och egentänkade människa som är jävligt speciell.


bajsblogg.se

Ja okej.

Jag har ännu en ursäkt till varför det skrivs så sällan, blogg.se har valt att inte fungera så bra på sista tiden, kanske bara är mitt konto dom inte tycker om, vad vet jag?

I alla fall så tycker jag BAJS om det. Lite kuk också.

Jag ska hålla mina jävla skittummar för att det här bajsinlägget kommer upp och oavsett vilket så tänker jag lägga mig o vara jävligt förbannad skitgrinig över det här egentligen ej så betydelsefulla problemet.

Ursäkta mitt ovårdade språk, men ibland är det nödvändigt.

RSS 2.0