Rött hår + blekmedel = ?

Vi tar en tävling, vilken färg tror ni det blev?
Den som vinner får ett blogginlägg om hur fantastisk denne människa är. (Jag reserverar mig för om folk jag tycker illa om deltar, då tänker jag skriva hur mycket jag tycker illa om dem.)

Ledtråd finns i rubriken..

Redhead goes blonde..

Idag ska jag till min frisör Lina på extend, och påbörja förvandlingen till blondin. Yes, jag ska blli blondin OCH skaffa sillisar.Nej, jag ska inte bli blond på heltid, det ska vara underlag för lite andra roliga färger så som rosa, orange, lila, tomteröd och så vidare. Jag ska bli en vandrande färgpalett. Mihihii!

Okära Stadsmänniskor.

Jag tycker inte om er, majoriteten av er i alla fall. Det finns undantag som bekräftar regeln.

Jag tycker ni är pinsamma och hjälplösa inför den riktiga verkligheten, som inte innehåller tunnelbanor och stadsbussar. Det är en skam att några politker sitter och bestämmer vad våra kära bönder ska ha i bidrag för sitt arbete, en mjölkbonde tillåts till exempel inte tjäna många kronor på sitt arbete, trots att de behövs så väl. Jag tror dessutom att om dom fick mer pengar att röra sig med så skulle djurhållningen bli bättre, men det var inte detta jag skulle skriva om. Detta var bara ett exempel på hur mycket ni missar.

Jag såg precis på aftonbladet.se att en häst kastat av sin ryttare och skenat genom centrala Stockholm, hela vägen till Solna, där den blivit stoppad av någon vänlig själv, tack, sånna som du inger lite hopp. Det är en video, och man ser tydligt att ingen försöker hjälpa till att fånga in hästen, en levande varelse, som är långt långt borta från sin naturliga miljö, pga oss människor, som valt att plocka in hästen i stadsmiljö. Alltså är det här djuret beroende av vår omsorg, vilket dessa Stockholmare hade svårt att ge.

Min sambo påpekade "Tror du verkligen att någon som bott i stan hela sitt liv o aldrig rört en häst vågar hjälpa till?"

Nej, jag vet att de inte vågar, det var rätt uppenbart efter att ha sett videon, och jag skäms så jävla mycket över er, fega jävlar. Man behöver inte offra sitt liv för att fånga in hästen, men däremot kan man hjälpa till och göra en insats, och det innebär inte att man måste låta sig bli översprungen av en häst i panik. Man får flytta på sig om hästen inte saktar ner eller väjer för en.. Ta det som ett tips om det händer någon mer gång.


Jag har förändrat mitt liv.

Jag har gjort toppen köp idag, jag tror jag har förändrat mitt liv föralltid!

Jag har köpt en knallrosa dokumentsamlare med 13 fack, och den är så vacker, så underbar och den har sett till att jag ser golvet i sovrummet igen, jag behöver inte vada fram genom högar av papper, både skräp och riktigt viktiga. Jag har fått mitt liv tillbaka! 


Jag passade dessutom på att inhandla ett par inte så urtjusiga glajjor från h&m, men vad göra när solen skiner och ögonen gråter? Solglasögon är medicinen.


Min sambo.

Han pratar i sömnen, eller svamlar i sömnen..

Igår skulle jag väcka honom efter att han fått en skön sovmorgon, och han talade om för mig att han var mycket tacksam för min pjäs.. Alltså, inte en pjäs som i teater, utan en tatuering.
Frågan är om jag hade gjort tatueringen, eller om jag hade den på mig. I vilket fall.. så var han tacksam.

Jävla yrskaft..


Lite gulligt sådär..

Ibland har jag rätt söta arbetskollegor.

Vi har hyttisar som städar efter oss (guuud så bortskämda vi är) och jag hade jobbat natt så jag ville inte bli väckt tidigt av att de ville in och städa min hytt så jag skrev en lapp, och fick svar!


Gullungar!

Jag brukar säga att jag inte vill ha några egna barn, och att jag kan ägna mig åt att tycka om andras istället.

Att sambon har 3 barn och majoriteten av mina vänner har barn gör att jag känner mig rätt nöjd med läget, och dessutom är dom ju världens gullungar, allihopa.

Lindas dotter talade om för henne att jag var roligaste och finaste kompisen som hon (Linda då, antar jag) har, och hon hade blivit riktigt besviken när inte jag kunde komma och fika med dom förra veckan.
Det är vad jag kallar att göra sig förtjänt av en riktigt fin present! SötSagan!

Tack lilla vännen, du gjorde min dag!


Ointressant.

Jag har ingenting vettigt att säga, ville bara höra av mig lite så där och tala om att jag snart är tillbaka.

Är ute på havet o seglar runt, runt..

Men jag har en dagens fråga, jag har ett ärr i fingret (precis i en led) där jag sytt mitt livs första stygn (ja, bara ett), och nu är saken den att det gör ont i ärret. Det var någon månad före årsskiftet detta hände..

Är det jag som inbillar mig eller kan man få ont i gamla ärr?


Tuttar på huvudet.

I mitt naiva lilla huvud trodde jag tiden skulle gå jättesakta, men icke.. det är mindre än en månad kvar, och trots att jag verkligen ser fram emot det hela, och några år av längtan så är jag lite orolig.

Ska man lägga framför eller bakom?
Jag vet exakt hur jag vill att dom ska se ut efter, och jag vill ha ett hållbart resultat, inte något som släpper efter ett halvår. Det är ett stort ingrepp och det handlar om mycket pengar, så det måste bli rätt.

Tack och lov har jag små skyddsänglar som hjälper mig med detta. Ni är guld värda!


Ja ser de snöar, ja ser de snöar..

På riktigt. Det snöar här i Saxe, och jag är så glad att jag hann ta 90 minuters promenad med hundarna innan det vita började falla igen.

Idag har jag testat att sätta kniven mot strupen på mig själv, och det fungerade väl så där, jag har fixat det som ska göras, dvs skriva ihop en text för gaddad.se.
Däremot måste jag påstå att jag skäms för det tagit sån jävla tid, jag har inga ursäkter, jag är nog bara lat, och har svårt att fokusera. Jag tror andra borde sätta kniven mot strupen på mig lite oftare (inte bokstavligt talat dock). Jag älskar att skriva, det är för mig ett väldigt bra sätt att se mina prestationer på.

Dessutom.. Mellan allt skrivande, promenerande och snöande så har jag bakat negerbollar. Det var ju flera år sedan, säkert sen jag var 10 år. Och det är ju.. öhm.. flera år sedan. Hur många väljer jag att inte avslöja.
Om du tycker det känns bra så kan du berätta hur längesedan det var du gjorde negerbollar sist. Oki?Mina blev inte riktigt så här fina, men dom smakade smaskens till sista slicken, för sjääälvklart är jag traditionen trogen och slickade ur bunken.

 


Idag blir det bilder!

Jag tänkte presentera det som får mig att känna total lycka och frihet.. Dock saknas det bild på två av katterna, och samtliga bilder är av ganska låg kvalité, men med lite kärlek så gör det inget.

Lucky

Elvis

BernUlf

 


Vik hädan, kåta fjortisar!

Jag skulle vilja att föräldrarna till de kåta fjortisarna som åkte tåg mellan Västerås och Ludvika (tror de klev av i Ängelsberg) tar ett snack med sina barn om blommor och bin, vett och etikett. Tro mig, det behövs..

Jag är nämligen den rödhåriga moralkärringen som avbröt det orala samlaget som fjortisflickan utförde på fjortispojken. Jag talade helt sonika om för dessa nykåta och ohyfsade ynglingar att det är ett ganska äckligt beteende att suga av någon på tåget, OCH dessutom är det extra äckligt när någon sitter brevid.

Jag satt och läste min bok i godan ro, och tittade upp en snabbis och får se ett guppande huvud, och först tänkte jag; "Hur reagerar man?" men jag kom inte fram till någon lämplig reaktion så för en kort sekund tänkte jag låta det passera, men i nästa sekund slet ilskan tag i mig och jag..  jag talade om att det både är jävligt äckligt att göra så och att de skulle bli avkastade från tåget. Det tog säkert 3 sekunder för dom att få ner saken i brallorna och lämna vagnen..
Jag funderar i efterhand på om det inte hade vart bättre att ha slitit fram telefonen, tagit kort och skrikit FACEBOOK!!
Men det kanske hade gjort dom till de coolaste ungarna i skolan?

Jag vet inte hur det funkar nuförtiden, men sådant beteende är INTE okej i min närvaro.

/PRO-Caisa, Moralkärringen på tåget.

Du har ju glömt något!

Man ska undvika att prata med varandra efter kl 23.00

Jag - Men har du inte glömt något..?

Peter - Kuken?

Jag - Ja, älskling, kuken, du har ju glömt kuken...100:- rakt in på kontot till den som kommer på vad vi pratar om. (En ledtråd, kuken är helt fel i detta sammanhang)

Under konstruktion.

Jag vet, det ser förjävligt ut, men det är tillfälligt, men kommer att vara i säkert över en vecka. Om du står ut så lovar jag att det kommer vara värt det.

så JÄVLA roligt.

En skvätt tårar senare har jag tagit mig igenom hela klippet. Så jävla jävla roligt.. Och jag vill sno Stina's uttryck "Jag skrattar så jag fiser" för SÅ roligt är det.


Lovar!

Jag gjordere jag gjordere!!

Alla bilder är borta, alla, förutom min profilbild. Den blir kvar tills imorgon.. Sen smäller det!

Förövrigt lovar jag att ta tag i min horribla bloggdesign nu när detta blir mitt avtryck utåt i cybervärlden. Jag loooovar!

Och jag tänker inte ens skriva något om jävla BajsUnderBar idag.

Det beror ju på hur man ser på det.

Jag kanske är cynisk ibland, och ibland är det positivt, då det besparar mig en massa onödig kontakt med bajsiga människor. Men ibland går även jag på en nit..
Men den övriga tiden står jag och fnissar med handen framför munnen åt dumma blåögda människor. Typ som en elak seriefigur..

Fast det är en överdrift.. Ibland är jag heöt förstörd över folks blåögdhet och okunskap. Ibland vill jag bara ruska vett i folk. Och ibland orkar jag inte bry mig. Ibland, som i dag tex, så försöker jag utbilda folk, att ständigt tro gott om människor är inte alltid av godo, och cynism är inte alltid av ondo. Okej..?


Förövrigt, så är UnderBar i Ludvika världens rövhål.

Werewolf from outer space

Jag älskar den här låten men hur dom ser ut gör den ju inte så jävla porrigt..


Jag kom på en sak!

Nu vet jag en sak jag skulle vilja göra i mitt liv innan jag dör..

Jag vill bo i en liten stuga och odla min egen ekologiska mat, men en liten gubbe vid min sida. Peter är liten, och gubbe, tror ni han skulle stå ut?

På begäran.

Jag funderar att börja göra på begäran-inlägg. Idag tyckte min vän att jag borde lägga ut mer bilder, på mina tatueringar. Och det kan jag..

Dagens bild föreställer min första tatuering. Jag älskar den och den är mycket betydelsefull för mig. Det är nog den enda av mina tatueringar som faktiskt har en bakgrundshistoria.Priset? 100:- och den är gjord i studio.


Så, nu är det bara för er andra att begära lite.

Helpfe..

Jag är så jävla dålig på att hitta nya saker på internet.
Som bevis kan jag tala om att jag precis upptäckt flashback, om ju sägs vara äldre än internet.

Hur gör man? Googlar man? Har man en kompis som talar om allt för en? Måste man vara arbetslös? Eller kanske engagerad?

Jag har nämligen testat att googla, jag har vänner, och arbetslös.. ja det är jag titt som tätt, och tro mig, jag är engagerad i att hitta nya intressanta, roliga, spännande sidor.

Bloggar, pysselsidor, communitys, forum etc etc.. Ge mig vad ni har!

(Och i parantesen vill jag skriva att Underbar i Ludvika är ett skit ställe, undvik det i största möjliga mån! (ja jag vet, jag har glömt skriva det i ett par inlägg nu, så snart måste jag skriva ett helt inlägg om bajsUnderbar..))

Jag erkänner.

Jag ska vår-rensa mitt.. inre.

Och jag ska erkänna en massa saker, så här är en lista för er..

Jag erkänner att:

  • jag är en egoist
  • jag är en ångestpundare
  • jag har gått upp i vikt
  • jag tycker illa om vissa fula människor, trots att jag aldrig pratat med dom.
  • jag är superbarsnlig och fruktansvärt omogen emellanåt
  • jag älskar att höra skvaller, men faktiskt så kvallrar jag inte själv.
  • jag tycker jag är skitful naken, och med kläder på.

Och en hel del andra saker, som är för hemska för att ens skrivas. Kanske jag nångång startar en blogg där jag håller mig själv hemlig och skriver ut alla mina skitsvarta sidor. Det skulle nog bli den mest populära bloggen av de alla..


B-A-K-I-S som fan.

Idag är jag tokbakis, och ändå har jag haft en toppendag, på något konstigt sätt liksom.

En del av mig känner så där, men sååå farligt var det inte, jag var glad och energisk och pruttfull. Bara..

I alla fall, jag har inte haft någon svår ångest, utan faktiskt haft en ganska behaglig dag och dessutom lyckades jag träffa på en gammal bekant, supertrevligt! Trots att jag är en blygfis vågade jag prata med honom, och jag tror bakfyllan hjälpte mig till det. Ni vet.. "ääh, vaffan, vem orkar bry sig?"-mentaliteten man har dagen efter.

Sen kom jag hem till ett rent och fint hem, en supermysigt och pussig sambo.. Ahhh, ljuuuva dag!


Ja men hejdå..rå..

Tänkte bara tala om för er att det är dags för ännu en vecka på havet, så vi syns när jag kommer tillbaka. Eller innan.. Det beror lite på hur dom tycker jag ska jobba.

Kiss och bajs så länge!


Jag kan tillägga att Underbar i Ludvika är ett värdelöst jävla ställe.

När jag ska på fest gör jag mig fin.

Jag gör mig så jävla fin att alla på festen får sitt självförtroende helt raserat.
Och jag tycker det känns bra, speciellt eftersom det är sant. Helt jävla sant är det.

FisMia (aka Bokkei) har en tävling på sin blogg, som går ut på att hitta på en fyndig motivering till varför man ska få just sitt ansikte avritat.

Jag tycker alla borde få en chans att se min vackra nuna helt enkelt. Men eftersom jag har svårt och avgöra n'r jag är som snyggast så måste jag lägga ut mer än en bild som ska vara med i tävlingen, varav en redan vart med i min blogg väldigt nyligen. Men snygghet tål att upprepas.

Gladögon Nummer 1.


Jag tycker det är skitjobbigt att alltid hitta på en rubrik.

I sommar hade jag tänkt att det ska hända saker, bla hade jag tänkt ge mig ut på vandringsfärd, långt. Bara för att ge exempel, tänk Göteborg-Dalarna (Ludvika), och jag söker således sällskap. Någon som vill med?
Jag tror det kan bli hur kul som helst.

Jag hade även tänkt åka till Leksand sommarland, men jag tror inte det är lika svårt att hitta någon som vill med dit. Och så ska jag till sommarstugan, jag var inte där förra sommaren, och det r vad jag kallar att synda.

Dessutom så SKA jag på WCR. Och till det finns det inga alternativ. Hojta till om ni är sugna på att hänga med på något av ovanstående..


Sol ute, sol inne, sol i sinne.

Igår hände det.

Jag trodde aldrig det skulle hände, speciellt inte efter månader av lathet och slöerier.. Igår började jag städa, alltså noga. Torkat ALLT i badrummet, diskat berget jag ignorerat i ca en veckas tid, plockat upp allt jävla skit som låg på golvet, tvättat alla mattor och sen räckte inte energin längre.

Men idag är det strålande sol och jag längtar ut, så jag ska lägga på ett kol med o göra klart det sista småpillandet, dammsuga o skura och sen ge mig ut. Och jag ska vara skitsnygg när jag gör det..

Underbar i Ludvika är ett bajsanus, DO NOT ENTER!!

Badankor är av ondo..

Jag kom att tänkte på nyår förra året, alltså inte den senaste nyårsaftonen. Jag fick se en märklig syn som etsat sig fast på min näthinna och gett mig men för livet.. Men jag vill påstå att det ändå slutade rättvist.

Ankmob.

Ankdöd.


Man ser ju klart och tydligt att badankan som blivit dödad av de andra onda badankorna på bild ett återuppstått efter sin död och kommit tillbaka och utmätt sin hämd.


Ack värmeland du sköna..

Efter en riktigt onyttig men ack så god frukost bär det av mot Värmland.

Blir lite bilåkande med löjliga Familjen, sambo, mamma och pappa, men det blir nog spännande det också. Kanske borde plocka med mig någon form av bilbingo? 


För övrigt så tycker jag att Underbar i Ludvika suger röv. Gå aldrig dit.


Gnällstuga.

Först var jag arg och nu ska jag gnälla.. Men jag får. Och jag tänker. Och det går över.

På senaste tiden har jag gjort mig av med flera människor som jag haft nära, och det är ju skittrist. Men jag orkar inte hålla tillbaka på mig själv till den grad att jag mår dåligt av det bara för att behaga andra. Så att det blivit så här ligger ju hos alla inblandade parter..

Jag ska analysera en Facebook-konversation, min del och hur jag menar, och varför jag inte går ihop med vissa människor.

Caisa Carlström
jävla mes o backa ur
XXXX XXXX
Att du orkar vara så jävla dryg 95% av ditt liv.
Caisa Carlström
ooh, en öm tå månne?
XXXX XXXX
Nej inte öm, bara allmänt less på din mentalitet.
Caisa Carlström
Okej då vet jag.

Jag orkar inte dra bakgrunden men hoppas att vad jag menar når fram ändå..
Mitt första uttalande var inte särskilt seriöst, överhuvudtaget, och det är en person jag "känt" i några år, sen jag var runt 19 skulle jag tro. Så jag hade väl hoppats på att personen X skulle förstå det, fel av mig. Person X uttalande efter det var jag lite osäker på, men jag försökte hålla på den skämtsamma jargong jag trodde det var men uppenbarligen är jag bara en hemsk människa.. Det har aldrig vart min mening att vara särskilt allvarligt dryg mot denne person nångång. Däremot så har jag flamsat och drygat som jag gör med de jag anser vara mina vänner. Uppenbarligen fungerade inte det, och det är precis sånt här som får mig att må så dåligt, och bli osäker på mig själv.
Hur uppfattar ni mig? Vore kanske bra och få anonyma och välformulerade svar på den frågan.. ;)

Jag kan inte begära eller ens tro att alla ska gilla mig. Men det vore så skönt och slippa sådana här saker.. För det ÄR skitjobbigt att höra att folk tycker direkt illa om en. Men men, upp med hakan o se framåt, stryka person X och låta bli att böla.

Och så vill jag påpeka att Underbar i Ludvika är ett jävla skitställe som jag inte kommer besöka igen, och jag kommer göra allt i min makt för att ingen jag känner ska gå dit.

Ärligt talat.

Jag är så ARRRRRGHHH och frustrerad just nu så jag skulle kunna strypa en ål.. Och då anser jag mig ändå vara djurvän.

Kukskit.


Narnia.

Alltså. Narnia, Prins Caspian makes me cry my eyes out!

För många veckor sedan så skulle jag ock Peter kolla på en film vid läggdags sådär, och han fick välja, och valet föll på Narnia Prins Caspian och inte ens halvvägs in i filmen började krokodiltårarna rinna på mina kinder och jag stängde av. Dom söta pratande djuren gjorde ju illa sig!!

Jag må vara en bölapa but im not a quitter. Så igår bestämde jag mig för att försöka se filmen igen.. Och jag lyckades nästan. Det gick åt många tårar, och jag hoppade lite då och då när djuren råkade illa ut men jag vill nog påstå att jag sett filmen nu.

Första gråtattacken kom när en utav de där "oxarna" blev klämd när han höll upp gallret till slottet. Dom som ni ser lite i bakgrunden här. Huvva så jag grät. Mest under hela filmen, och om det inte var för de jorde illa sig så var det för jag tycker det är så fint hur alla Narnianska djur lever i harmoni med varandra och kämpar tillsammans..1a April suger.

Det är nog illa med alla dåliga aprilskämt, men jag har även dragit på mig förkylningen från helvetet.

Ni vet en sån där förkylning där nysarna fastnar i näsan, ögonen rinner, man få huvudvärk av att snyta sig och snoret.. det jävla snoret dyker upp helt oväntat. Jag är jävligt bitter över det. En liten förkylning är inga problem.. men det här.. det är bara för mycket.


Och alla jävl aprilskämt.. jag är så lättlurad, att hur jag än försöker låta bli att gå på alla värdelösa och osmakliga skämt så gör jag det ändå. Stenhårt. Och jag säger bara; Dra åt helvete första april. GO TO HEEEEELL!


RSS 2.0