men!

men gott folk, denna lilla filmsnutt muntrar upp mig även i de mörkaste stunder.
Kolla vad ond och elak ungen ser ut.. jag bara älskar honom!

http://i36.tinypic.com/mm547o.jpg

Blank.

Min kropp tycks ha ingått någon slags försvarsposition, jag känner ingenting.. absolut ingenting. Och som sagt, jag brukar vara full i känslor, men det kommer nog ifatt mig.

Återkommer en annan dag då det passar bättre.

Bikt.

Det var tänkt att det skulle bli ett bra och extremt ärligt inlägg men jag kan inte vara så ärlig utan att låta gnällig och sympatisökande.

Men jag är trött.. jag är så himla trött på att vara den jag är, att vara sådan extrem känslomänniska, att bli så glad så jag gråter, att bli så ledsen att jag störtbölar, att bli så arg så mobilen går sönder, att bli så löjligt upprörd att jag ständigt tappar lusten till att gör något, att bli så irriterad att jag avslutar en vänner-relation på facebook (nä, det har inte hänt på riktigt.. men det lät kul).. Någon som känner igen sig? Möjligtvis någon gravid kvinna, men jag är inte gravid. Det är så här jämt, årets alla dagar. Och jag kan inte göra något åt det.
Oftast sker detta utan märkbar anledning också..
Bög.

Höpp, hörrni, det gick ändå! Nu ska vi bara se vad det blir för reaktioner på det hela, gravida kvinnor får dock inte instämma i min klagosång..


Myasthenia Gravis.

Jag tror hunden har fått sin diagnos, Myasthenia gravis, en nervsjukdom som kräver livslång medicinering.

"Det är en sjukdom som påverkar överföringen av nervimpulser till muskulaturen. Myastenia gravis kan yttra sig på flera olika sätt. Musklerna i matsrupen och svalg kan angripas eller så kan stora muskelgrupper angripas.

Vanligt är att hunden kollapsar redan vid mild ansträngning. Jag har sett hundar, som faller ihop efter 10 m gång i rask takt. Efter en stunds vila kan den åter igen gå för att återigen falla ihop. I Vila ser hunden helt normal ut."

Elvis är lite till åren, och om han svarar bra på behandling och medicinering får han leva så länge han inte lider av detta tillstånd.

Är det någon där ute som kan mer om denna sjukdom?
Jag har förstått att den är ganska ovanlig på hundar.. och att diagnosen inte är alltför munter, men det är onödigt att ge upp och se allt nattsvart innan vi vet hur allt ligger till. Jag hoppas och vill av hela mitt hjärta att min älskade hund ska klara av detta.

Det är så svårt, det här med rubriker..

Idag är ingen rolig dag alls.

Men jag väljer att vara hoppfull så länge det går, när jag inte längre kan hoppas, då ska jag sluta och inse hur den verkliga ugången av det hela blev, men det blir då.
Min älskade älskade hund..
Vi åker till djursjukhuset senare idag, och fram tills det är dags så myser jag med de andra djuren så mycket det går. Gud, vad jag älskar dom! Allihopa, så enormt underbara..

Mer än så, och något roligare kan jag nog inte klämma ur mig idag.


Djur.

Jag skulle vilja ha en djurpolis i Sverige.

Jag skulle kunna tänka mig att jobba med det, och jag vet redan nu flera personer som skulle bli av med sina djur.
Det var vad jag hade att säga just nu.

Abstinens.

Det finns en sak jag funderat på, väldigt ofta börjar mina blogg inlägg med "Jag", det är varken så att jag är extremt egocentrisk eller att det bara finns jag i mitt liv. Det är nog bara så att jag är väldigt intressant..  Eller så är "jag" ett väldigt enkelt och bra sätt att börja inläggen med, och jag är för lat för att hitta nya öppningsfraser.

Och det går inte så bra för mig att sluta skriva. Jag har alldeles för mycket åsikter och jag bara älskar att dela med mig av dem. Och jag önskar att fler tyckte o tänkte precis som mig.. Eller ja, i alla fall i vissa frågor. Emellanåt inser till och med jag att världen skulle bli hemsk om det fanns fler som är lika virrevirrebängbäng som jag.

För övrigt så fick jag ju i alla fall en uppmuntrande kommentar, tack du, du räddade mitt ego!
Reklam-kommentaren räknar jag inte, och "Bri".. ja denne hade ju inte mycket att säga.


Nähä, skit i det då..

Jag tänker sluta skriva tills jag börjar få kommentarer igen.

Over and out, kanske föralltid.


Superkomprimerat.

Till och börja med ska jag förklara varför ni inte fått någon längre uppdatering om min och Peters minisemester.
1. Ingen vill läsa en lång jävla text om någon annans underbara semester.
2. Det hände otroligt många saker som är värda att skriva om.
3. Det är för varmt.
4. Jag kommer inte in i rätt stämning för att skriva.

Men, ni ska få en summering av det hela, och kanske kommer jag efter min vecka på båten att gå in mer på de olika händelserna.
Vi tåg nattåget ner till Malmö och Köpenhamn, tog in på ett mysigt litet hotell som visade sig ligga i Istedgade vilken resulterade i både en och två nära döden upplevelser. Det var sjuuuukt varmt så efter en natt på hotellet gav vi upp och åkte till Malmö och badade, för att sedan åka viadre till Lund, hem till Ida och Rasmus med tillhörande dotter och djur. Även där fick vi oss en nära döden upplevelse. Men även champagne, för att fira Peters 25årsdag.. And it was toppen!

Tåget hem var till en början en nära döden upplevelse det också, det var nog det varmaste vi upplevt sedan vi påbörjade våran lilla resa. Men även det redde ut sig..

Trots och tack vare detta var det en helt underbar och fantastisk semester!


"Ba fö ja ä så cool"

Gnnnngh! Jag måste få ur mig det här. Innan jag berättar om minisemestern, detta är akut..

Jag tycker det är skitfult och jättelöjligt med folk som använder diverse oballa avslutningsfraser när de avslutat sitt skrivande på tex forum eller bloggar. Typ "...Over and out!" "Peace out" "classed dissmissed", och så vidare med alla möjliga übertöntigta varianter.

Det stör mig ännu mer att jag en gång själv tyckte att dessa var rätt schyssta och försökte använda dem. Fy mig! Jag har i alla fall slutat nu, och vill uttrycka min förakt mot dessa avslutningsfraser, tro mig, ingen tar dig mer på allvar om du avslutar med "over and out". Sannolikt vet du inte ens själv varför du valde att skriva det..

Classed dismissed.


København

Jag trodde att vi åkte mot bættre och svalare væder, men dra arslet i gruset så fel jag hade..

Någon som har tips på vad vi ska hitta på i soliga køpenhamn?

Juste!

Förövrigt så fick jag en bössa från katthemmet idag, och det ligger redan pengar där i, och det är inte jag som lagt dom där.

Det var en kille (pojkspoling) på bussen som frågade vad jag samladein pengar till, och jag svarade "katthem" lagomt uppgivet och stelt för jag trodde han skulle dryga sig. Men icke! Pojken la i pengar som han hade fått av sin kompis för att ge bort till välgörande ändamål, och tyckte det var väldigt passande att jag kom bärandes på min lilla bössa. Och du, pojk, jag är ledsen för att jag lät så otacksam, jag är skitglad över ditt bidrag. Men jag är trött.. så trött..

Kattar.

Jag var på katthemmet idag.

Och.. städade.

Neh, så illa är det inte, klart det blir lite gos, mys och lek också. Det finns en katt där som kallas för Thompa (Tompa, stavning?), och har är så otroligt charmig. Han leker, det är fullfart hela tiden och nästa sekund ska det gosas, och tittar man bort en sekund så har man han i knäet på en gång. Så otroligt snäll och mysig katt!
De andra är faktiskt rätt otroliga de också. Jag har ju dessutom gått o kärat ner mig i Björne. Björne är inte särskilt trevlig, han fräser när man kommer för nära, och han springer iväg om man trots detta skulle våga sig på att försöka ta kontakt. Men är så sjukt fin, den gråa pälsen på den stora, ståtliga katten med de lite gulaktiga ögonen som går i kors.. Ja, Björne är vindögd. Och helt bedårande!

Som de flesta andra föreningar som hjälper djur är detta en ideell verksamhet, och är beroende av andra människors goda vilja att hjälpa till ekonomiskt. Och om jag nu har någon bloggläsare som vill det, så hojta till, så får ni ett BG av mig att sätta in pengar på, och varenda liten krona hjälper. Inget bidrag är för litet.
Jag är ju med i Djurensrätt, och med min mycket dåliga ekonomi så kan jag inte skänka särskilt mycket, men jag kan bidra i alla fall..

Nu ska jag gå och köpa mig en ny hårfärg, sedan ska jag hem och packa, för ikväll åker jag och Peter till Köpenhamn, och jag vill att alla håller både tummar och rövar för att det blir en toppen resa! =)

Puss o kläm

Kramas?

Jag ska inte beklaga mig alltför mycket, det är inge roligt nu helt enkelt. Lite kramar och snälla ord gör det behagligare.. =)

Jag ska snart gå ut på däck, köpa mig något gott att äta och dricka, och ta en funderare över livet och varför saker och ting blir som dom blir, trots att man vill så annorlunda.

Jag är i utomlands!

För jag är nämligen på Gotland.. Det lär ju räknas som typ utomlands?

Solen skiner, och jag har jobbat hela dagen. Och nu tänkte jag gå och sova en skvätt hemma i min hytt.
Ja, jag har faktiskt börjat säga så, hemma i min hytt, och det är min hytt, jag bor jämt i den. Den är världens bästa hytt, och vi är superbra polare, nästan jämt.

Födelsedagen var så pass fin den kunde vara trots arbete, och det blev en liten födelsedagsmiddag med Sara, som fyllde år dagen innan mig, Grattis till henne och Grattis till mig!

RSS 2.0