Ledsen.

Jag är så jävla ledsen.

Jag kom inte in på utbildningen, vilket betyder att jag är fast i samma gamla spår återigen. Fy fan vad ledsen jag är..

Om jag orkade.

Om jag orkade skulle jag skriva en sak här som skulle få ca 90% av mina läsare att tycka att jag förtjänade en halshuggning, typ. Men jag orkar inte.. Och vet ni? Jag tycker om er även om jag vet att fallet är så, för Vi Gillar Olika.

Istället väljer jag att berätta att jag fått en inflamerad hårsäck på armen, och ujujuj vad jobbigt det är.. Hur länge kommer den finnas? Vad gör den där? Varför dök den upp nu? Och kan jag göra något för att få den att försvinna snabbare?
Så många frågor.. Så lite svar..

Rubrik.

Det händer inte mycket.
Men jag tycker synd om er som faktiskt är in och kollar om jag har skrivit så jag känner att jag måste skriva något.
Vi ska på marknad i helgen i alla fall.. det låter väl helt otroligt spännande?

Hörrö, kärringjävel!

Idag var det så jävla nära ett Hulken-utbrott det kan vara utan att hända.

Vi hade tvättid idag, så jag tog alla barnens kläder, packade ner dem och åkte skitfort med hissen ner till tvättstugan. När jag kliver ut ur hissen, med tvättkorgen i handen, möter jag folk som ska in i hissen. Jag stegar fram till tvättstugan, varpå en av de som klivit in i hissen sticker ut huvudet och säger -Du har nog tagit fel på dag, det är jag som tvättar. Aha, okej, jag nickar åt henne och börjar boka en ny tid.. Vet ni vad hon häver ur sig då till de andra i hissen? "Stackaren!"

Hörrö kärringjävel, en sak ska du ha klart för dig, jag är fan ingen stackare!

Paradisio!

Jag kanske kommer bli hatad för all framtid efter det här, men jag tycker det är grymt stiligt och begåvat.
Dessutom så la ju hon faktiskt ut bilder på sig själv som (fejk-)sångerska, det kan ni se här.

Bilden neden är autentisk. Det är på riktigt, hon kan både sjunga och dansa.
Hej, vi söker någon som kan älska oss!

Jag försökte ta lite bilder sist jag var på katthemmet. Och jag lyckades.. sådär.

Vissa av dom är lite blyga, vissa är väldigt misstänksamma och vissa.. ja dom vill helt enkelt inte.
Men några bilder blev det.

 

Detta är Niklas, en supercharmig men lite blyg kattkille, han är snäll men tycker att vi människor är läskiga. Om vi nu inte har ost eller något annat gott att bjuda på.. Då kommer han fram och snor åt sig maten, och har man tur så hinner man klappa honom. Han har hittat en särskild plats i mitt hjärta sen han snodde åt sig en jättestor ostbit och slukade på två sekunder för att ingen annan katt skulle äta upp den för honom.

Denna lilla dam heter Prinsessan. En prinsessa med taskig uppväxt.. Hon är himla söt med sitta jättelilla ansikte och enormt fluffiga kropp. Jag har inte riktigt kommit henne nära, men det är för att hon är rädd för mig. Och väldigt många andra. Men enligt ryktet så är hon klappbar och tycker riktigt mycket om det när hon väl vågar låta någon klappa henne.This is Dennis. Han är något i särklass.. Han har inga höga tankar om oss tvåbenta. Han ser supercool ut, och beter sig ganska coolt, tills du kommer för nära, då blir han lite upprörd och spinger iväg, i ljusets hastighet.

 

Gillar du hankatter? Lugna, snälla, mysiga och keliga? Och röda? Då kommer du äääälska Morris. Så grymt snäll och fin! Här har du en vän för livet om du bara behandlar honom väl. Han tycker dock att småkottarna som röjer runt kan vara lite jobbiga så han fräser åt ibland, men gör sällan något mer än så. En riktig klippa!

 

Jo, det finns fler katter. Men det här är dom som får vara i rampljuset idag. Om du funderar på att skaffa en katt, varför inte åka och kolla på ditt lokala katthem? Det finns alltid katter som behöver någon som kan älska dom och behandla dom som kungar resten av livet.. Och har du redan katt så vill jag uppmana dig till att ta fullt ansvar för den. Kastrera, vaccinera och se till att den får allt den behöver.

Och herr Båtsman har redan blivit publicerad i min blogg tidigare men han är min lilla darling nu så han får vara med igen. Se och älska honom!

 

Nej.. det är inte meningen att allt ska vara centrerat, men jag orkar inte bråka med bajsblogg.se.
(De små bilderna ska vara klickbara!)


Det är inte mitt fel.

Om du tycker jag är ovanling jävlig att ha och göra med, att jag är ovanligt vass, att jag är ovanligt plågsamt känslig så kan jag tala om att det är inte mitt fel.

Det är heller inte ditt fel om du själv är extremt lättrörd, irriterad, deppig eller vad det nu än kan vara som ställer till det för dig. Det är planeterna, de är tydligen i obalans eller liknande. Jag läste det på någons (Stina's) facebook idag. Och jag väljer att tro på det. Det känns inte som att det är mitt fel att jag är lättirriterad och tjurig just nu, jag kan helt enkelt inte styra det. Eller planterna, det här står utanför vad vi rår på.

Men, för säkerhets skull, jag vill inte vara någon jävla smällfitta, så jag ber om ursäkt om du råkat ut för mitt dåliga humör under denna period, och passar på att be om lite förståelse för nästkommande veckor, det ska tydligen vara så här september ut. Jag tänker försöka ha överseende med min omgivning nu när jag vet vad som står på..


Papalampi!

Hörruduru!

Jag har vart på katthemmet idag, och jag fotograferade några kissar, precis som jag lovade. Men.. Eftersom jag inte städade igår måste jag göra det idag, så jag hinner inte lägga in bilderna nu.

Jag vill inte städa. Inte hemma i alla fall, på katthemmet gör det mig inget alls.

För er andra då, ptjaaa.. jag har hittat ett ställe jag vill bo. Eller jag vill att där jag bor ska heta så. Ballongberget! Vem skulle inte vilja bo där liksom?

Mitt huvud.

Ack, mitt arma lilla huvud..

Ibland blir det bara för mycket, och det kokar över. Idag har det kokat massor.

Började dagen med terapi och det är ju som det är, höhö, man bara rör om i tankarna och blir egentligen inge klokare, i alla fall inte jag. Men det är så skönt att bara få häva ur sig varenda liten bajstanke. Jag tycker alla jag känner borde gå i terapi, inte för att ni är dumma i huvudet utan för att det ÄR kul! Även om det ibland blir förvirrande. Iofs.. ni kanske är liiite dumma i huvudet som faktiskt vill fortsätta ha med mig att göra ^^

Sen efter det har jag försökt hjälpa lilla sambon, och som jag skrev i föregående inlägg, att ringa på annonser.. Scheissewurst!

Sen så ska jag tydligen hem och städa också. Jag ser inte fram emot det, jag hatar att städa, nästan lika mycket som jag hatar det här med att ringa folk jag inte känner.

Röstsamtal, ett verktyg från djävulen.

Det är knappast så att jag är ensam om det här, jag har telefonskräck. Väldigt mycket, och jag tycker det är extremt generande att prata i telefonen.

Hittills idag har jag ringt på x-antal annaonser på blocket, och jag blir lika lättad varje gång ingen svarar. För varje gång dom svarar låter jag som en femåring som sitter hemma och busringer när föräldrarna inte märker. Så jävla pinsamt.
Jag blir knallröd i ansiktet och stakar fram orden. Och när jag får någon motfråga så svarar hag "ehm.. eeeh.. ja.. öööhh.. jo precis.. hehe... öhm.." ungefär.

Kiss, bajs, prutt och allt det där.. Det här är ju inte praktiskt alls. Speciellt inte nu när jag arbetstagen i sambons studio och mitt "jobb" att sitta och ringa på annonser.

Mööööööööög!!


Hello, I'm a very, very exciting person..

Today I got interviewed by an english newspaper, "Western morning news".

But to be honest, it wasn't me who was interesting. It was my latest tattoo, the black capped crane Ringo who caught their attention. And my loveley tattoist Stina..

Ringo lives in a zoo in Devon, and he is a real character. You just have to se his looks to understand.. His eyes, his feathers.. all of his beautiful/ugly face. He's so ugly that he is beautiful. And he made me discover my love for birds..

Check him out on this adress.

I don't know why I wrote this in english, but I guess that I also discovered how much I actually love the english language.

Tjodeladelidihooo!!

Kl 17.00 ska jag och kolla på mitt nya hem.

På vägen dit ska jag posta ansökningen till Naturbruksgymnasiet i Dingle.

Och det är hur jävla gött som helst! Fy fan vad glad jag är!!

Jag är helt sjukt nervös, vad gör jag om jag inte får komma in på utbildningen? På riktigt, vad gör jag då? Ansöker igen, såklart. Och igen.. Men om dom fortfarande säger nej då? Ja, då går mitt hjärta sönder tror jag..

EDIT: Dingle.. ja, vart ligger det egentligen? Som jag fått förklarat för mig så ligger det vid Norska gränsen, i västra götaland. Alltså.. mitt i ingenstans, på riktigt.

Varför är jag så glad?

Jo, det är ganska enkelt att vara sprudlande glad när allting går åt rätt håll.

Jag har hittat en utbildning jag SKA in på, det är dags nu, det är utbildningen för mig.
Jag har fått tag på en egen lägenhet. Ja, jag och Peter ska bli särbos, men vi är fortfarande tillsammans och känsloläget har inte förändrats.
Jag mår bättre, rent allmänt.
Jag söker jobb i land, mest för att jag inte tycker om att försvnna bort från mitt eget liv och resten av världen varannan vecka, men jag äääälskar mina arbetskamrater, vissa i alla fall.

Sen så ska jag faktiskt och jobba ikväll, i land. I Stockholm.

Sist men inte minst har vi katthemmet.. Jag var där igår, och ska dit på tisdag igen. Det är så himla mysigt och härligt att vara där, speciellt när katterna kommer och tvångsgosar med en. Mitt hjärta smälter och jag vill ta hem dom alla!
Igår träffade jag Båtsman för första gången, han ser ut som en rysk brotare fast i kattform. Han ser alltså väldigt läskig ut, stor och väldigt ärrad, men ack så mjuk han är i sitt sätt. Till och med när han blir arg och säger ifrån är han mjuk, han tyckte inte riktigt jag klappade honom på rätt sätt så han "bet" mig i handen. Och det kändes ungefär lika mycket som när en fluga sätter sig på handen.. Jag kan inte förstå hur han kan vara så mjuk och fin när människan sett till att hans liv varit så grymt mot honom. Han förtjänar verkligen ett hem där han blir älskad och får leva som en kung resten av sitt liv.

Hans öron syns inte riktigt på bilden, men de är riktigt illa tilltygade.


Glad som en lärka!

Jag är så otroligt jävla glad, och jag planerar att illustrera det med en bild. Men det blir senare..

AAAAAAaaaaallt är bra idag.


RSS 2.0