Till alla pensionärer.

..som antagligen inte läser min blogg, men kanske, KANSKE har ni något barnbarn som läser detta och för det vidare till er. Jag tror nämligen ni behöver höra det här.

Det hjälper INTE diskplockaren om ni stoppar ner servetter, småskräp och diverse annat smått i glaset/muggen. Det suger, det är skitsvårt att få ut detta, utan att stoppa ner handen i glaset/muggen vilket man gärna undviker eftersom det är äckligt med okända människors baciller.

Jag tycker ni borde få veta detta, så alla ni som läser det här, gör er samhällsplikt och för det vidare, till ALLA någongång äter eller dricker utanför hemmet.


Fy fan..

Idag har jag börjat läsa in mig på våldtäktsfallet "Linnea" och "Oskar", och dessutom sett videon där barnvakten misshandlar en 11 månaders bebis. Och jag mår illa..

Jag mår så fruktansvärt illa av hur världen ser ut och hur folk beter sig. Sånt här gör att jag skäms över att vara människa.

Fy fan för allt skit som händer i världen.. Jag tycker krig är fruktansvärt och en gång i tiden var jag så naiv och trodde att det var det hemskaste som kunde hända. Nu vet jag bättre.

Jag ber om ursäkt.

Jag har uppdaterat väldigt dåligt, och det jag har skrivit har vart ganska tråkigt och ointressant. Och nu idag kliver jag på båten så då blir det inte så mycket uppdatering på några dagar, minst till på sömdag, men förhoppningsvis tills på onsdag, så jag får mer pengar..

MEN!
Som en fredsgåva från mig så får ni i alla fall två bilder att titta lite på. Vi kan väl rösta, vilka glajjor passar jag bäst i?

Gladögon Nummer 1.

Gladögon Nummer 2.


Igår var en bra dag.

Igår bokade jag tid för operation, oh happy daaay! Så jävla skönt, så efterlängtat och så egoistiskt. Gud vad jag har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om det hela egentligen.

Hjärtat tatuerade även klart min piratpinuppa på benet, och det är helt sjukt hur begåvad han är. Sinnessjukt snyggt!!

Och igår var även dagen då jag fick en snilleblixt om hur jag skulle påbörja min artikel som jag ska skriva, som jag dessutom satt press på mig att skriva, som jag VILL skriva. Men jag saknar självdiciplin så det händer inte såvida jag inte sätter press på mig.

WOOHOHO! If only I had days like yesterday everyday..

Kiss och bajs!

Inte en vanlig söndag.

Utan en rent utsagt förbluffande söndag!

Jävla i min lilla låda vad aktiva vi har vart idag..
Alarmet ringde klockan 09, sen frukost, och sen, helt chockerande så fick jag med mig min man ut på promenad och det blev ett mycket oplanerat besök på fjärilshuset.

Det ligger tydligen inte alls särskilt långt ifrån vårat hem, och hade det inte vart för alla vilda barn som sprang omkring och skrek där inne så hade jag utsett det till min nya oas, dit jag går för att slappna av och återhämta mig för att orka med vardagens jävligheter.
Hur som haver, jag har idag upptäckt att jag är lite småskraj för fjärilar, dabbagamer är kärlekskranka även inför publik och ingenting ät omöjligt..

Det sista grundar jag på att Peter även följde med ut på en shoppingrunda, som dessutom halvt om halvt var på hans eget initiativ. How about that?

Som sagt.. idag var den ingen vanlig jävla söndag.


Jag har bestämt mig.

Jag har bestämt mig, jag går inte ut ikväll. Är inte det minsta upplagd för det, mår dessutom lite halv krassligt. Så även om jag kommer bli bitter över att le sambo är ute o roar sig så är det bättre om jag stannar hemma, jag får helt enkelt jobba på att skärpa mig.

Dessutom så ska jag på ytterligare en konsultation nu på måndag ang bröstoperationen. Jag måste det.. Och får jag inte de svaren jag vill ha eller om det fortfarande inte känns rätt så får jag leta upp en ny klinik. Så är det.

Jag har bestämt mig.

Meselimes Caisa.

Jag bölar.

Jag bölar när jag är glad, ledsen, arg, nervös, lycklig, irriterad och ja.. jag bölar JÄMT. Åtminstonde under en vecka i månaden. PMS är djävulens verktyg.

Men jag har hört att det ska vara väldigt förlösande att gråta, så jag måste vara fruktansvärt förlöst då, eller...?

Jag är en mes, en mesCaisa.

Skrattfest!

Jag älskar Stinas blogg (Stina på Eye Scream tattoo).
Lite då och då dyker det upp riktigt skrattframkallande inlägg.. Som detta dårå. Jag skrattade ner mig och blev tvungen att uppsöka toaletten, för att inte kissa ner mig.. av skratt.
Ticktack ticktack..

Jag har vart riktigt duktig med uppdatering senaste tiden, för att sedan göra ett uppehåll på en vecka.. Fy mig.

Jag skyller tattoobåten och jobb.

Tattoobåten var helt fruktansvärt jävla underbar i år, massa cred till Rasmus och Krille (Chrille...?), plus alla andra som arbetade med årets upplaga. Och så klart till besökarna.
Peter fick göra flera roliga jobb, FetJohan likaså, och folket som var inne på själv mässområdet var inte så jävla dräggfulla, med undantag så klart. Men det var bra, allt var bra, underhållningen, stämningen och folket. Thank you I say!
Till och med min bakfylla var kanon, ingen ångest och inget illamående. Hur ofta inträffar det?

Tyvärr blev det ju ingen efterkryss för mig, eftersom jag skulle till båt nummer 2 och jobba, men å andra sidan så ger det ju pengar så jag ska inte klaga allt för mycket.

Puss o hej


Självkänslan.. Den jävla självkänslan.

Det här är ett gnälligt och bekräftelsesökande inlägg..


Jag blir så jävla knäckt.. Och aningen paranoid över min egen självuppfattning.
Ni vet hur en anorektiker ser på sig själv som överviktig fast personen ifråga inte är det?
Jag börjar tro att jag ser på mig själv på samma sätt, fast annorlunda, alltså att jag ser mig själv som 'inte alls så ful' medans jag är skitful.. Hajjar ni?

Jag vill ha den bekräftelsen som andra får rent utseendemässigt, ni vet, när man ser hur många som verkligen tycker att en tjej, eller kille, ser riktigt bra ut.. Både i det verkliga livet och på bajsfacebook.

Sen kanske jag vill ha lite bekräftelse på att jag är en okej person också. Bara kanske.

Men utan både nära vänner och familj så blir man tydligen utan sånt. (Jo, min pojkvän ger mig bekräftelse men man behöver faktiskt mer.)


- En inte alls så bitter flicka.Höpp!

Det blev inget handlande i lördags.

Jag är helt underbart nervös just nu, imorgon är det dags för konsultation, weeeiii!

Och för att nu ska få en bild av hur nervös jag är så kan jag upplysa om att jag nyss höll på att snyta mig i min pumpflaska med bodylotion. Fick tydligen för mig att det var ett snyt-papper.. Men det är lugnt, jag har koll på nerverna jag lovar! Eller inte.. Ska nog gå och nervösbajsa lite nu..

Håll tummarna för att det går bra för mig imorgon, och enbart dom som lämna kommentar till det här inlälgget får veta.

Whuups..

Jag ska uppdatera strax.

Men först ska vi handla dagens ingredienser till bloggen. Och det låter som en sexleksak..

Förolämpad.

Men jävla BajsAnus.. Jag blir så fruktansvärt less på folk som försöker lägga sig i saker de inte har o göra med. Och dessutom har fel i det dom yttrar sig om..

Idag fick jag kommentaren;
"Hur har ni råd med tuttar då?"
Jo, det ska jag tala om.. Jag har sparat, och sparat och sparat. Det är något jag ser fram emot och verkligen vill ha, och något som JAG betalar själv. Inte min pojkvän.

Personen i fråga var rädd att dennes behov skulle åtsidosättas för att jag ska skaffa köpetuttar. Skämmes..


Jag tycker om oväntade saker.

Men jag hatar blogg.se som jag inte förstår mig på, jag vet inte hur jag ska göra för att få in bilder som är mittencentrerade, och samtidigt skriva en text som är vänstercentrerand. VÄLDIGT frustrerande..

I alla fall.. Gatupoesi. Visst är det lite faschinerande?


Oprah visar porr..

Ehh.. Jag är ingen porrmotsåndare på något sätt men.. Jag blir faktiskt riktigt chockad när Oprah tar upp ämnet i sin show.

Vad hände? Vad är syftet? Varför blir jag så chockad?

Tydligen så står kvinnorna för en tredjedel av "porrförbrukningen". Spännande va?


Söka jobb, bostad och.. ny stad?

Eftersom jag vet att jag iallafall har 7 återkommande läsare (som jag för övrigt inte vet vilka det är), så tänkte jag fråga er..

  • Vad vill jag jobba med?
  • Vart och hur ska jag bo?

 

Jag har testat flera boendeformer nu, egen lägenhet, inneboende, kollektiv, sambo och jag har bott i ett cykelförråd. På riktigt. Och det var ganska mysigt förutom alla myror och spindlar.

Kom igen nu och hjälp mig hitta rätt, för även om jag vill så är Stockholm INTE staden för mig.


Snart är det dags gott folk.


Den 9 Mars påbörjas resan.


Ingen rubrik, bara bilder.På alla hjärtans dag så satt det ett hjärta på allas dörrar när vi vaknade..

Och jag fick en ros. Eller tog en, saksamma..MAAAAAAAAAAAAAAAAT! I say.Men någon annan skrek ännu mera MAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!
 


She's only evil..

Jag hatar internet i kombo med mig själv, jag är som en öppen bok. Och jag vill inte att mitt livs baksidor ska ligga öppet här för alla, så jag jobbar på att censurera mig själv.

Både i bloggen och på facebook. (Noo, jag har inte klarat av att säga upp mitt konto där.. än.)

Däremot vill jag dela med mig av allt det som är bra, positivt och jävligt rätt, och idag har jag hittat flera rätt.

http://www.youtube.com/watch?v=Axss4joQ0Xo&feature=channel

Den är allt, i ett.

Söka jobb.

Ibland.. när jag söker jobb, så hittar jag såna här guldkorn.

"Viktigt att veta
Du får inte använda parfym eller andra starka dofter pga allergi. Inte heller ha urringat eller hängande byxbak, då det är oprofessionellt och integritetskränkande för alla parter."RSS 2.0