Konstaterat.

Jag har så mycket tur i min otur så jag borde vara tacksam varje sekund av mitt liv.. Och det är jag, bara det att det kommer så många dåliga personlighetsdrag från mig på en gång att jag glömmer visa det. Så det är konstaterat är följande;

Jag är jävligt glad för allt flyt, hela tiden.. jag bara missar att visa det..


Mihihihihihi!

Det finns hopp!

Jag har glömt skriva om en sak..

Det finns verkligen hopp för mänskligheten! Jag o Peter har träffat så mycket snälla människor på senaste tiden, och jag säger bara Tack för att ni var så sjyyykt snälla mot just oss. Tack för jag fick uppleva det. Jag tror dock inte att det är karma, för jag är ingen vidare människa själv, jag är ganska pessimistisk, bitsk, irriterad, bitter och fördömande, och det är inte något jag är stolt över.

Vi fick åka buss från punkt A till punkt B, trots att bussen var "Ej i trafik" och trots att vi inte stog vid en busshållsplats, dessutom helt gratis. Och så hade den snälle busschauffören specialskyltat bussen till vår ära "KYRKBUSS" och hur glad blir man inte över sådant? Den snälle chauffören måste ha vart med i scouterna hela sitt liv.

Sen så.. dagen efter.. handlar jag och min man på IKEA, där förövrigt kod tusen gällde. Och den duktiga högtalaren som ropade ut det gjorde det om och om och om och om och om och om och om och om och om och om igen.. i cirka en timmes tid. I alla fall, vi shoppade på oss en hel del, en del rätt stora grejjer också. Så beställer vi en taxi men glömmer nämna den stora mängden prylar och storleken på prylarna som ska med. Men jättesnälla taxichauffören hjälper till o bökar in ALLT i taxin, även det som vi aldrig trodde vi skulle få in, dvs skrivbord size SKITSTORT. När vi kommer hem så och lastar ur allt ur bilen så säger han "jag hjälper till o bär upp, har ni  hiss?" och nej.. vi hari nte hiss, och vi bor på andra våningen och det var en hel del saker. Så han hjälpte alltså till att även bära upp sakerna, 2tr utan hiss..

Och jag säger bara TACK kära medmänniskor för att jag fick vara med och uppleva det hela.

Puss på er alla och kom ihåg att ni är underbara!

10 saker som är bra, just idag.

Pepp pepp pepp!!

1. Min man ska göra spenatsoppa idag! Muuums!

2. Vi kommer äntligen få en stund helt ensamma, jag o min Peter, ingen inneboende och inga barn. Tror det blir första gången på över en månad..

3. Jag fick nya poäng på vetgirig.nu , mycket rolig sida förövrigt.

4. Jag ska duscha och göra iordning mig, göra mig fin för första gången på.. länge. EGOBOOOOOST!!

5. Sara har bekräftat sin kärlek till mig, thanks!

6. Vaknade på uruselt humör men har nu uppgraderat till "glad som en lärka", nästan..

7. Jag har bara tagit 3 snusar hittills idag. (Hinner bli fyra innan jag är klar med detta inlägg, så läs fyra)

8. Jag bjuder här och nu alla mina vänner till Stockholm för en kärleksorgie. Bara kärlek, inge snusk..

9. Nadjas Stockholms ankomst är inte så långt borta längre.

10. Idag är det dags, detoxa själen!


Vid nummer 9 stoppade jag in en snus, så man kan se det som att det är Nadjas fel. Och Linas höggravida mage glädjer mig en hel del också, du är så vacker i det vännen!

Allt är utan inbördes ordning.. ALLT gör mig lika glad!


Om man kan ha latmask, kan man då ha pessimistmask?

Assååeh.. Jag tror jag har både och.

Jag vill så gärna komma igång med den här bloggen, jag vill så gärna att folk ska läsa, kommetera och fnissa men.. Jag blir så matt på att jag inte kan fixa den själv och jag hittar ingen som är villig att hjälpa mig. Och ingen kommenterar (förutom duktiga Nadja) och sen så har jag mest bara trök o skriva om så länge jag inte kan lägga upp bilder..
JAG VIIIIIILL!!


Jag vill vara duktig på att skriva. Och jag kan vara det ibland. Just nu skyller jag på er att jag inte gör det. Ge mig lite feedback!

Förövrigt så är jag en skitglad räka och funderar vad jag har gjort för att förtjäna ett liv som går så bra.. Och så har jag gått med i Djurens Vänner.


Jag har lite latmask för jag orkar inte skriva och pessimistmask för jag är negativ helt enkelt.. o.O


Ze födelsedag med ze tatueringar.

Dagen D spenderades på grönalund efter 5 timmars icke-hårt arbetande, och där var tomten, 2 bröder, 1 st Pavel och min underbara fina Peter..

Som första (och nästan enda) åkattraktion valde vi vilda musen.. Och den var vild, Som fan. Jag var livrädd och utbrast när den åkte iväg "OOhh.. Iiih den kissar på min tryckblåsa" x100 under resans gång. Men det var fint.. Vi tog en massa bilder. Som ska publiceras här (hur gör jag? hilfe?).
Av någon konstig jävla anledning så kände jag mig lite som en apa i en bur när vi stog i kön till den vilda musen. Alla runt omkring stod och glodde på mig o peter, och det diskuterades tatueringar. Ca 50% med faschination och 50% med avsmak. Vilket som, det var liiite.. så där.. jobbigt.

Man frågar sig, har det aldrig vart tatuerade människor på grönalund? Och trodde folket däromrking att vi ingick i möblemanget?

RSS 2.0