Tillbaka i staden, med vanlig, ordinär vattentoalett.

En söt liten stuga utan rinnande vatten och utedass i all ära.. Men jag föredrar nog en vattentoalett. Och ett kök med rinnande vatten.

Våran Dalarna/Göteborgsvecka har vart fin, men den var långt ifrån lugn. Jag är så trött o slut just nu så jag skulle kunna ligga ner i mitt lortiga, stökiga hem fram tills jag börjar jobba meeeen jag vill inte komma hem efter jobbet till detta så jag lär väl sätta igång att röja snart.

Våran "semester" har bara vart ett jävla flängande. Första natten hos mina föräldrar, nästkommande nätter i den lilla stugan med utedass, en natt i Ludvika, en natt i Göteborg (där vi förövrigt fick problem med vart vi skulle parkera våra små rumpor under natten, men det löste sig), en natt i stugan och sen avslutningsvis en till natt i Ludvika.
Ja helvete vad utvilad man är.

Men jag är glad.. Jag är så jävla glad över rinnande vatten, vår stora sköna säng och att det snart är min födelsedag o jag väntar mig tonvis med uppvaktning. Ehhh.. jag växer aldrig upp.

Puss o gull!

Midsommar = regn = Sucky sucky..

Igår tog vi (jag o min man, porky pete) våra packade kappsäckar och åkte till Dalarna.

Peter ska gästa på True heart tatto nästa vecka, och jag ska agera medföljande tatuerarhustru, and I am gooood at it. ´Woho, han är i mina hemtrakter o jobbar liksom, nu jävlar ska smålänningen/stockholmaren få uppleva det riktiga livet, när man klyver ved och.. eeh.. allt det där andra vi riktiga människor gör i Dalarna. Så snart är även tatueraren fullvärdig människa.

Varför säger jag alltid Dalarna? Vi är ju i Söderbärke, förvisso i Dalarna.. men vi har ett ortsnamn, jag ska bara lära mig att våga använda det.

Förövrigt har jag en vän som bestämt påstår att Dalarna (hennes ord) kommer brinna ner under midsommar, vilket jag betvivlar starkt.. Hela landskapet är för vattenindränkt för att kunna ta eld, så jag är rädd att vi kommer göra henne besviken.

Håll ut, mina icke existerande bloggläsare, snart kommer jag börja publicera bilder.. Och fixa designen på bloggen. Snart..

Trevlig jävla midsommar på er i alla fall!

Idag är ingen vanlig dag..

För idag ska jag till Doc Forest och bli tatuerad!!

Sprallig som få.. Även min man. Han går omkring och sjunger om blå och gröna grisar, samt den där jävla gummibjörns-låten. Ja, han går mig på nerverna.. men aaaaw så söt han är. Ooops! Kanske inte ska skriva ut det här? Han påstår sig ju vara Rock'n'Roll tatuerare.. Och det där lät ju inte så R'n'R..

Leve livet!

Tre arbetsdagar kvar. Sen sitter jag o blir tatuerad hos Doc Forest. Jag är fortfarande lika jävla uppspelt..

Och 6 arbetsdagar (+en ledig dag) sen åker jag och min man till Söderbärke/Smedjebacken/Ludvika och är där en hel vecka. Myyyspyyyys! Och torsdag den 25e åker vi till Götet till förmån för West Coast Riot.. Mycket kul som är på gång.

Fan vad härligt det är att leva, och att ha en kärlek som stöttar och kan prata mig till rätta. Du är bäst (näst efter mig) älskning..


Tatuering!!

På måndag är det dags.. Jag ska göra en Doc Forest, eller aa, Doc Forest ska göra en Doc Forest på mig.

Fy fan vad najs det ska bli! Vet inte alls vad det blir, men han hade i alla fall ritat upp lite åt mig, shit my, jag är verkligen skitnervös för det. Jag har inte bestämt mig för placering än heller, börjar bli lite dåligt med fria ytor så där..

Men alltså http://docforest.com/ på måndag.. JIPPIE JIPPIE JAY JAY!

Födelsedag i antågande!

Snart är det återigen dags för den årliga födelsedagen.. 22 glada, unga, fräscha år blir det denna gång.

Och för att underlätta för mina nära o kära tänkte jag lägga ut min önskelista här!

*Vattenpipa
*Digitalkamera
(En sån där hyfsat billig sak som man har råd att ge bort och som kan åka med överallt, inget dyrt djävulskap)
*Delbetalning på min hultsfredsbiljett
*Födelsedags lunch med tillhörande vänner

*Nya skor, då jag får vara med o välja ut dem
*En sommarjacka, då jag får vara med o välja ut den
*Allergifri sambo + barn
*En receptbok med bakverk

Och kanske en underbar dag... Det var allt jag kom på just nu, kommer säkert komplettera listan ytterligare.

Dagens datum.

Fy fan vilken härlig dag, jag vaknade av misstag väldigt tidigt och var väldigt trött men kände ändå ett trängade behov av att gå på toaletten. Sagt och gjort och när jag kom tillbaka till sängen var jag skitpigg.

Idag ska jag lägga ännu mer pärlplattor, spela kort och laga mat med Niclas, eventuellt så ska vi till Ikea en sväng.
Och jag har satt som mål att vara glad, hela dagen.

Någon som vågar sätta emot?

Uppdragssamling.

Min blogg har ju inte riktigt kommit igång än men.. De som läser detta får utmana mig på ett uppdrag. Jag kommer att fotodokumentera så gott det går.

Reglerna är följande:

* Det ska vara roligt
* Det ska vara genomförbart
* Det ska inte kräva någon som helst ekonomisk buffert


Så, ge mig allt ni kan komma på. Ge mig en roligare vardag.Wei Wei Wei!!


New, fresh!

Ahhh! Sommaren har precis kickat igång på allvar och jag skriver första inlägget i min nya fräscha blogg som mestadels bara ska innehålla glada miner!

Till synes har ju ingen fixat den åt mig, och jag är alldeles för suckysucky för att fixa den själv, men det kommer. Däremo så ska jag bjuda på lite myspys läsning..

Igår var jag i en läskig förort till Stockholm, så pass läskig att jag inte vågar nämna den vid namn, och lade pärlplattor, rökte vattenpipa, prata bajs (bokstavligt talat) och smuttade på en gin & tonic. Fy fan vad najs det var! Synd bara att min käre man  inte var med. Men hur som haver.. Jag blev så jävla inspirerad av detta så nu ska jag ut o köpa pyssel.

Har jag inga vänner tillgängliga i Stockholm så får jag väl pyssla då. Jag ska göra små personliga gåvor o ge bort till alla i tid och otid. Jag ska sprida glädje i min närhet. Och jag ska göra mig lite gladare.. Sen.. så hur länge jag kommer hålla på med mitt pysslande är ju en annan sak.

Någon ful liten bajskorv hinner jag nog pärlplatta ihop, eventuellt sticka en halsduk för den manliga lemmen. Eller bara måla en smörkniv..

RSS 2.0