Påminnelse!

Pushar lite för min nya blogg en gång till, www.caisacaisa.wordpress.com.

Jag tänkte även passa på att lägga ut en inbjudan till vår fenomenala studioinvigning här, eftersom jag ser att jag har lite läsare kvar här ändå.


O’hoj!

Nu har vi installerat oss i våra nya, finare, bättre och större lokaler. Därför ställer vi till med fest för att fira in oss ordentligt!

Under kvällen kommer vi att bjuda ljuv livemusik, bubbel, snacks och ett litet smakprov på SailorJerry romen för den som känner sig sugen på det. När vi ändå är i farten så kommer vi även passa på att skriva tatueringshistoria.

Datumet för detta är fredagen den 26/11, mellan 18 – 21*. 
Ni hittar oss numera på Norra Agnegatan 38, Kungsholmen.

Ta med en kompis eller fler och kom och fira med oss!

Varmt välkomna!

www.fafnir.se Tel: 0739-88948 (Tillfälligt nummer pga flytt, ordinarie nummer är; 08-6424795)

*Studion har öppet som vanligt från klockan 12 med fredags drop-in.

Vi tjuvstartar även vår invigning och börjar redan på torsdagen (25/11) med extra kvällsöppet fram till 20.00 för att i samarbete med andra butiker i området vara med och skapa ett mer levande Kunsholmen. 
Denna kväll bjuder vi på fika samt en och annan överraskning..

Tillslut så..

Jag kommer inte sluta blogga. Jag har för mycket onödigt att säga för det.

Numera så hittar ni mig på http://caisacaisa.wordpress.com/.


Förhoppningsvis kommer jag bli en bättre bloggerska som skriver fler intressanta saker men oavsett vilket så är det där ni hittar mig.

Hejdå

Bajsblogg.se Jag tänker flytta min blogg inom en snar framtid, fy fan vad less jag är på denna sida. Hade skrivit ett långt inlägg och vips så försvann det då blogg.se valde att än en gång strula. Nu är det inte försvarbart längre.

Men vad gör jag?

Jag kom på mog själv med att surfa in på min blogg för att kolla om jag fått några kommentarer, icke. Gjorde likadant dagen efter, och dagen efter det.. Och först då kom jag på mig själv faktiskt. Vad gör jag? Man får inga kommentarer om man inte skriver.

Idag blir det en blandad kompott.

Först och främst vill jag rikta ett stort tack till de få som visar civilkurage. Det är skollov just nu, och det märks en hel del där jag är, snorungar på grönbete liksom. Jag och Peter var och åt på max och en bit framför oss går det några skitungar och kastar med en cykel, ja precis, kastar. Från ett annat håll dyker en cyklist upp, stannar precis framför ungjävlarna och frågar om det är deras cykel varpå de såklart "tuppar upp" sig och är skitstöddiga och svarar "vadårååå e du civilpolis elleee?" och denna hjälte bara står kvar där, med en underbar pondus och bara upprepar frågan "Är det eran cykel?". Den tuffa tjejen som hade turen att få umgås med dessa fantastiskt roliga killar blir lite orolig och svarar "Det är min pappas cykel! Jag lovaaaar!", och man ser så tydligt hur hela lilla ligan bara glider ner ett par hack på tuffhets-skalan. Killen som stoppade ungarna frågar bara då helt enkelt om hennes pappa uppskattar att dom förstör han cykel men får inget svar. Dom bara försvinner från platsen och han cyklar vidare. Förhoppningsvis gick något in i deras små outvecklade hjärnor. Han gjorde i alla fall ett avtryck hos mig.. Jag blev så glad över att se någon ur allmänheten ens reager.
Hur vet jag då att konversationen gick så här? Jo, jag och Peter stannade kvar in case of fire..

I övrigt så går jag fortfarande i väntans tider (skolan), har inte fått träffat Isaac ännu, och är fortfarande lite småsjuk. Men jag håller tummarna för framtiden!

RSS 2.0