Ljuva livet!

Alltså, PMS är inte rakt igenom dåligt.

Igår hade jag en riktig bajsdag, mådde inte bra alls och saknade energi. Dessutom var jag riktigt grinig, och ett tag trodde jag att jag höll på att bli allvarligt sjuk. Men det visade sig vara PMS. Något som återkommer varje månad men jag blir lika överraskad varje gång..

I alla fall..
Idag däremot, har vart en helt rakt igenom underbar dag! Jag kan inte ens förklara hur mycket jag älskar livet, idag. Jag sov en hel natt, vaknade hyfsat pigg och utvilad klockan 9.
Sen började världens bästa dag.. Jag fixade kaffe till lilla sambon, sen käkade vi frukost (nygräddade baguetter med pumpakärnor), och därefter tog vi det lite lugnt, jag fixade iordning mig samtidigt som Peter fixade med sitt, skickade mail och deltog i en jävligt onödig undersöknig som tog tusen år att avsluta. Men det gjorde inget, för vi hade ju inte bråttom.

På väg till studion tog vi varsin milkshake och köpte en kalender. Väl på plats gjorde jag ett semesterschema, och jag gör aldrig mer om det. Någonsin. Men det var lärorikt.

Och seeen.. När studion stängt knatade vi (jag, Peter, Emil & Johan) iväg till Texas longhorn för lite socialisering. Och fan, heybaberiba, det var hur jävla trevligt som helst. Vi hittade en mycket trevlig polis som vi slog oss ner brevid och började öla och prata med. Mycket trevlig människa, som dessutom delade min syn på katter, och kände samma avsky mot oansvariga vuxna som skaffar sommarkatt och sedan överger den. Jag kommer inte ihåg när jag hade så trevligt sist! Ljuva jävla liv.. Fan vilken bra dag jag har haft, just nu är jag lycklig.

Så, kontentan av det hela är, PMS kan gå åt båda håll och jag lovar, jag uppskattar denna dag tusen gånger mer med tanke på vad jag hade för bajsdag igår, än vad jag hade gjort om jag inte hade PMS:at..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0